Günün İlk Işıklarıyla Başlayan Bir Macera: 07 ATA ile Balık Turu Keyfi
- Masmavi sulara doğru uzanan bir sabah yolculuğuna hazır mısınız? 07 ATA isimli 13 metrelik, 11 kişilik konforlu teknemizle; doğayla baş başa, taptaze deniz havası eşliğinde unutulmaz bir balık avı deneyimi sizleri bekliyor.
- Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenlenen grup turlarımız, erken saatlerde başlayıp öğleden sonra sona eren dolu dolu bir gün vadediyor. Sabah saat 06:00’da otellerinizden transferle alınarak başlayan turumuz, 06:30’da denize açılmayla devam ediyor. Deneyimli kaptanlarımız eşliğinde, balık açısından zengin ve sakin koylara ulaşıyor, mevsime ve hava koşullarına göre en verimli bölgelerde avlanıyoruz.
- Bu özel turda, sadece balık tutmakla kalmıyor, aynı zamanda denizin huzurunu kahvaltı ve öğle yemeği eşliğinde yaşıyorsunuz. Kahvaltı, soft içecekler ve öğle yemeği (tuttuğunuz balıkların pişirilmesi dahil) tur ücretine dahildir. Dilerseniz yakaladığınız balıklarla kendi sofranızı süsleyebilirsiniz!
- Saat 13:00’te dönüş yolculuğuna geçen teknemiz, 14:00’te iskeleye ulaşıyor. Ardından, transfer araçlarımızla 15:00’te otelinize dönüş sağlanıyor.
Fiyatlandırma:
- 0-1 yaş: Ücretsiz
- 2-99 yaş: Tam ücret
- Balık tutmayı sevenler, doğayla iç içe olmak isteyenler ve deniz üstünde sakinlik arayan herkes için birebir! 07 ATA ile güne erken başlayın, doğayla taze bir bağ kurun ve kendi ellerinizle yakaladığınız balıkları afiyetle tüketin.